ŞANLIURFA / HALFETİ - ARGIL İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Son sınıf öğrencilerimizle Gaziantep gezisi düzenledik.LGS öncesi düşen motivasyonu canlı tutaabilmek aynı zamanda bölgenin sayılı okullarından olan Vehbi Dinçerler Fen Lisesini ziyaret ederek okul öğrencilerinin tecrübelerinden,tavsiyelerinden faydalandık.Aynı zamanda gezi kapsamında Zeugma Müzesi ve sinema filmi de izlendi.

Ock

İlçe geneli deneme sınavında 2.olan Zeynep Feyza ŞENEL öğrencimize hediyesini Okul Müdürü İlyas Gürdal verdi.Öğrencimizi tebrik eder bice başarılar dileriz.

Ock

Gezi kapsamında Göbeklitepe,balıklıgöl,müze ve avm gibi yerlere gidildi.Gezi ile beraber öğrencilerin düşen motivasyonları canlı tutularak daha emin adımlarla hedeflerin gerçekleştirilmesi için birliktelik ruhu sağlandı.

Ock

Okulumuzda ilçe geneli deneme sınavında derece yaparak bizleri gururlandıran son sınıf öğrencilerimiz keyifli vakitler geçirdiler.

Bilen Oturur

Şbt

OKULUMUZ SOSYAL BİLĞİLERE ÖĞRETMENİ FATMA ERDOGAN YÜRÜTÜCÜGÜNDE E TİNİNG PROJE YAPILMIŞTIR.